Hallo
Door: jeroen
Blijf op de hoogte en volg Jeroen
04 September 2008 | België, Genk
Hallo iedereen,
Dit is mijn blog waar ik de volgende maanden af en toe es iets van mij zal laten weten. Ik vertrek morgen dus naar Turkije voor een jaartje.Ik ging in principe bij de familie Ozer in Izmir gaan wonen. Die bestond uit moeder en vader Ozer en een klein broertje van tien. Maar omdat het klein broertje moeilijkheden had, hebben zij gezegd dat een gaststudent erbij nemen iets te veel van het goeie is. Dus ik weet van eergisteren dat ik dus in een andere buurt ga wonen bij de familie Bozkurt. Deze bestaat uit vader Salim, moeder Ayten, een broer van 16 genaamd Umut en een zus van 23 genaamd Elcin. Ik zal een van de volgende dagen wel eens wat meer schrijven.
Groeten Jeroen
Groeten Jeroen